0708 - 62 43 17 kontakt@klubbappen.se
Välj en sida

Egen klubbapp

Klubbappen – med er egna design!

Kontakta oss

Egen klubbapp

Vill ni ha en egen app till er klubb, så att ni slipper dela app med andra klubbar, så kan vi bygga en sådan app. En egen klubbapp betyder att ni får välja hur appen ska se ut och att era klubb-medlemmar sedan kan hämta er app direkt från App store och Google play. De slipper därför välja er klubb första gången, eftersom appen endast är kopplad till er klubb.

Appen består av tre delar: funktionalitet, innehåll och utseende. Appens funktionalitet är, och kommer alltid att vara, att så tydligt som möjligt informera och engagera era app-användare. Appens innehåll står ni för när ni fyller den med nyheter, information och annat klubb-material. Appens utseende får ni själva välja när vi bygger appen åt er; ni får välja bl.a. ikoner, färger, bilder, namn och texter.

När vi bygger appen så bygger vi faktiskt tre appar: en iOS-app till iOS-enheter, en Android-app till Android-enheter och en webb-app till webbläsare. Att vi bygger apparna specifikt till de olika plattformarna säkerställer att app-användarna får den snabba härliga plattformsspecifika användarupplevelsen som de förväntar sig.

Vi har skapat ett kort klipp som tydligast möjligt förklarar och visar hur en egen app kan se ut.

Betydligt billigare

I vanliga fall när en app byggs så får köparen stå för alla utvecklingskostnader själv, som ofta summeras till miljontals kronor. Eftersom vi har byggt vår app som en ”white label”-app, så behöver ingen köpare stå för utvecklingskostnaden själv. Vi pratar därför om tusenlappar istället. Kontakta oss gärna för att prata vidare om en egen app eller för att diskutera en potentiell offert.

Ständigt uppdaterad

Eftersom våra appar ska hålla högsta kvalitet så förbättrar vi de ständigt och uppdaterar de med ny funktionalitet. När vi uppdaterar våra appar så uppdaterar vi självklart även er app. Om ni har förslag på funktionalitet som skulle förbättra er app så är chansen stor att det förslaget även gynnar våra appar. Därför är chansen stor att vi kommer implementera ert förslag, utan att det kostar er något extra.